101 Ultra hesabını ve verilerini silme
Son güncelleme: 5 Ekim 2026
101 Ultra hesabınızı ve hesapla ilişkili verileri uygulama içinden doğrudan ve kalıcı olarak silebilirsiniz:
- Silmek istediğiniz hesapla 101 Ultra'ya giriş yapın.
- Ana ekranda profil fotoğrafınıza veya kullanıcı adınıza dokunun.
- Profil penceresindeki Hesabı sil seçeneğine dokunun.
- Silinecek verilerle ilgili uyarıyı okuyup Evet, hesabımı sil seçeneğiyle işlemi onaylayın.
- Hesabınız ve hesabınıza bağlı veriler silinir; oturumunuz otomatik olarak kapatılır.
Uygulamaya erişemiyorsanız, hesabı oluştururken kullandığınız kullanıcı adıyla birlikte talebinizi mağaza sayfasında belirtilen geliştirici iletişim kanalından iletebilirsiniz. Güvenlik amacıyla ek hesap sahipliği doğrulaması istenebilir.
Silinen veriler
Hesap profili, profil fotoğrafı/avatar ilişkisi, arkadaşlıklar, mesajlar, hikâyeler, bildirim belirteçleri, güvenlik amacıyla tutulan cihaz tanımlayıcısı kaydı ve hesapla ilişkilendirilebilen oyun/ödül bilgileri silinir veya anonimleştirilir.
Saklanabilecek veriler
Yasal yükümlülük, dolandırıcılık ve kötüye kullanımın önlenmesi, güvenlik, mali kayıt veya uyuşmazlık çözümü için zorunlu olan sınırlı kayıtlar gerekli süre boyunca saklanabilir. Kimlikten arındırılmış ve artık hesabınızla ilişkilendirilemeyen istatistikler saklanabilir.